Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte wijnglazen

Bedrukte wijnglazen

Bedrukte wijnglazen zijn perfect voor de wijnliefhebber! Even een wijntje drinken is altijd lekker en gezellig. Bij Glazenwereld vindt u een ruim assortiment aan glazen, waaronder wijnglazen in verschillende soorten en maten. Bedrukte wijnglazen zijn ideaal voor horecagelegenheden. Bent u de trotse eigenaar van een bar of restaurant? Laat dan glazen bedrukken met uw naam en logo zodat uw hele zaak in het teken staat van uw branding. Bedrukte wijnglazen zorgen er niet alleen voor dat klanten uw bedrijf minder snel vergeten, maar zorgen ook nog eens voor een professionele uitstraling.

Wijnglazen met opdruk

Alle wijnglazen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk in één kleur. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de wijnglazen te bedrukken, zorgt u ervoor dat uw merk overal gezien wordt. Wanneer u uw bedrijf vaak presenteert op horecabeurzen of op culinaire evenementen, is het bedrukken van wijnglazen ideaal. Op deze manier kunt u aan iedere bezoeker een gepersonaliseerd glas meegeven. Dit resulteert erin dat uw merknaam door vele mensen gezien zal worden. Daarnaast zijn wijnglazen met opdruk ook luxe geschenken om weg te geven aan uw relaties.

Wijnglazen bestellen

Bij Glazenwereld kunt u makkelijk en snel wijnglazen met logo bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte wijnglazen voor u. De wijnglazen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 48 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt bij ons van tevoren een gratis digitaal drukvoorbeeld aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

9,3
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021