Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bedrukte theeglazen

Bedrukte theeglazen zijn erg gewilde relatiegeschenken! Van een kop thee kan iedereen genieten. Of dit nu ’s ochtends bij het lezen van de krant is of ’s avonds lekker op de bank of bij de openhaard. Thee is één van de populairste dranken ter wereld. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want thee is er in ontelbare smaken. Dit maakt het bedrukken van theeglazen voor je klanten en relaties een uitstekend idee. Bij Glazenwereld vind je een ruim assortiment aan bedrukte theeglazen in diverse soorten. Zo is er altijd wel een theeglas die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Meer lezen >

Theeglazen met logo

Bij Glazenwereld kunnen alle theeglazen uit ons assortiment bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De theeglazen worden bedrukt in één kleur. Je hebt hierbij de keuze uit een opdruk waarvan wij garanderen dat deze 500 wasbeurten mooi blijft of een opdruk waarvan wij garanderen dat deze 2000 wasbeurten mooi blijft. Als ondernemer zijnde is het erg interessant om theeglazen te bedrukken. Door theeglazen te bedrukken met je logo of slogan, weet je zeker dat je extra opvalt. Benieuwd naar hoe de theeglazen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Theeglazen bestellen

Theeglazen kun je makkelijk en snel bestellen bij Glazenwereld. Het bestellen en bedrukken van de theeglazen is al mogelijk vanaf 48 stuks. Bedrukte theeglazen zijn een leuke toevoeging aan de kantine of het koffieautomaat. Deze theeglazen zijn niet alleen leuk voor je eigen kantoor, maar ook voor die van je klanten. Dit maakt de theeglazen met logo het perfecte geschenk om uit te delen aan je relaties en klanten. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >